ГлавнаяДемо-нўсќаБайланысСурак/Жауап         

721. Жоғары математика

722. Таза культурадан егіс материалын алу технологиясы

723. Жеңіл және тамақ өнеркәсібі мамандықтарына арналған кәсіби қазақ тілінен виртуалды сабақ

724. История казахской и зарубежной хореографии

725. Методическое руководство по применению электронной вычислительной таблицы РСС "Расчет сырьевой смеси цементного завода"

726. Методическое руководство по применению электронной вычислительной таблицы РМБЦ "Расчет материального баланса цементного завода"

727. Химия

728. Тұтастырғыш заттардың химиялық технологиясы

729. Халықтық-сахналық биді оқытудың теориясы мен әдістемесі. Бірінші оқыту жылы

730. Қазіргі қазақ тілі

731. Маркетинг

732. Әлеуметтік салада социологиялық зерттеулерді жүргізудің әдістемесі

733. Перспектива және сызба геометриясы

734. Ауыл шаруашылығында мәшине пайдалану

735. Trilingual glossary in organic chemistry

736. Халық аспаптар оркестіріне арналған шығармалар

737. Технология приготовления посевного материала из чистой культуры

738. Приготовление питательных сред

739. Кейбір майларға сапалық сынақ. Мақта майы сынақ

740. Определение содержания жира в аппарате Сокслета

1-20  21-40   41-60   61-80   81-100   101-120   121-140   141-160   161-180   181-200   201-220   221-240   241-260   261-280   281-300   301-320   321-340   341-360   361-380   381-400   401-420   421-440  

441-460   461-480   481-500   501-520   521-540   541-560   561-580  581-600  601-620  621-640  641-660  661-680  681-700  701-720  721-740 741-760 761-780 781-800 801-820 821-840 841-860  861-880 

881-900  901-920  921-940  941-960 961-980 981-1000 1001-1020 1021-1040 1041-1060 1061-1080  1081-1100 1101-1120  1121-1140 1141-1160 1161-1180  1181-1200 1201-1220 1221-1240

Жоба жетекшісі: Колдасова А.С.

Техникалық қолдауы:  Шайдуллина А.А.